Voleiul nu aduce beneficii doar trupului, ci si psihicului. Aceasta disciplina sportiva imbunatateste memoria, reduce anxietatea, stresul, depresia, fobiile, promoveaza stabilitatea emotionala si încrederea în tine. In plus, creste performantele scolare sau de la locul de munca. Te vei putea concentra mai bine si vei reusi sa intelegi mai repede informatiile pe care le primesti zi de zi.

Voleiul este un mod distractiv de a dobandi silueta dorita, de a te mentine in forma si de a preveni diverse afectiuni ale organismului. Voleiul ajută la dezvoltarea spiritului de echipă, favorizează creşterea în înălţime şi dezvoltă capacitatea de oxigenare a organismului.

Baza sportivă Transmar vă pune la dispoziție un teren sintetic de volei ( suprapus pe cel de mini-fotbal)  la cele mai mici prețuri și în cele mai bune condiții. Terenul de volei dispune de: gazon sintetic , nocturnă, acoperiș de plasă și bănci laterale.

Vă putem oferi la cerere minge de volei, precum și veste/maieuri de departajare.

Alte facilități: baza sportivă este dotată cu vestiare, toalete și dușuri, precum și spații de parcare generoase. În caz că vi se face sete în incintă găsiți automate pentru apă și băuturi răcoritoare.